هر سوالی دارید:

تلفن تماس 02166578184

آدرس ایمیل irnetcom@gmail.com

در تنظیم فرمت مقاله طبق فرمت ژورنال مشکل دارید؟

کافیست آدرس صفحه راهنمای نویسندگان مجله مورد نظرتان را برای ما بفرستید و مقاله فرمت بندی شده را دریافت کنید!

تنظیم فرمت مقاله طبق فرمت ژورنال، یا فورمت بندی مقاله
که در: خدمات

تنظیم فرمت مقاله طبق فرمت ژورنال

تنظیم فرمت مقاله یا فرمت بندی مقاله طبق فرمت ژورنال از مراحل نهایی آماده سازی و ارسال مقالات برای ژورنال های تخصصی بین المللی (منتشره توسط Springer، Elsevier  و غیره) می باشد. جهت آشنایی بیشتر دانشجویانی که مقالاتی را به زبان انگلیسی آماده کرده اند و در نظر دارند آنها را برای چاپ به مجلات تخصصی ارسال نمایند بران شدیم که در این مقاله توضیخاتی را در این باره ارائه دهیم. لطفا با ما همراه باشید.

خدمات فرمت بندی مقاله طبق فورمت ژورنال
IrNetCom
خدمات تنظیم فرمت مقاله ISI مطابق با فرمت بندی مجله توسط موسسه ایرنتکام ارائه می شود. دانشجویان مقطع ذکتری و کارشناسی ارشد می توانند مقالات انگلیسی خود را جهت فرمت بندی طبق فورمت ژورنال مورد نظرشان به ما سفارش دهند. برای استفاده از این خدمات، لطفا فرم ثبت سفارش را پر و ارسال کنید.
Thursday, August 31, 2017

تنظیم فرمت مقاله یا فرمت بندی مقاله طبق فرمت ژورنال از مراحل نهایی آماده سازی و ارسال مقالات برای ژورنال های تخصصی بین المللی ISI (منتشره توسط Springer، Elsevier  و غیره) می باشد.

یکی از دغدغه های دانشجویان تحصیلات عالیه و محققان پس از نگارش مقاله به انگلیسی یا ترجمه تخصصی مقاله ، چگونگی آماده سازی و تنظیم فرمت مقاله مطابق با ضوابط فرمت بندی مجله مورد نظرشان است. بنابراین، ضروریست ابتدا با رجوع به وبسایت ژورنال مورد نظر، مقاله را با فرمت بندی مجله تطبیق داده و هر گونه تغییری که جزء الزامات مجله است، از قبیل نوع و اندازه فونت ها، چیدمان پاراگرافها و غیره را اعمال نماییم.

از اینرو دانشجویان و پژوهشگران گرامی که در پی انتشار مقاله ای با ساختار دقیق و مناسب در ژورنالهای علمی- تخصصی بین المللی، و ازجمله ژورنالهای ISI و ISC هستند ضروری است مراحل زیر را رعایت نمایند:

یافتن ژورنال درخور و مناسب مقاله پژوهشی، تنظیم فرمت مقاله بر طبق فرمت آن و آماده سازی مقاله جهت ارسال (Submit)، نگارش کاور لتر (Cover letter)  به زبان انگلیسی و سپس ایجاد حساب کاربری در سایت مجله و ارسال نهایی آن.

بعد از سابمیت مقاله، ابتدا سردبیر معمولا قبل از هر چیز مقاله را از نظر مطابقت فرمت بندی آن با “دستورالعمل های نویسندگان” (Author guidelines) بررسی می کند و در صورت مغایرت، مقاله را برای اصلاح فرمت بندی عودت می دهد، که این خود موجب تلف شدن وقت زیادی می شود. در صورتی که فرمت مقاله با رعایت ضوابط تنظیم فرمت مقاله طبق فورمت ژورنال انجام شده باشد، سردبیر آن را در اختیار سرو ویراستار قرار می دهد تا با یک بررسی کلی، مناسب بودن یا نبودن موضوع مقاله برای چاپ در شماره های بعدی مجله را اعلام نماید.

در صورت تشخیص مناسب بودن موضوع مقاله، سردبیر دستور اجرای فرآیند ارزیابی مقاله توسط داوران ارزیاب هم رشته (peer review) که تخصص آنها با موضوع مقاله همسان است را صادر می کند. حداقل ۳ داور که در واقع متخصصان همکار مجله هستند و بصورت دور کاری (اغلب رایگان) با مجله همکاری می کنند، بطور تفصیلی مقاله را بررسی کرده و هرکدام جداگانه نظرات (comments) خود را برای سر ویراستار مجله ارسال می کنند.

از ایراد نازل بودن سطح زبان انگلیسی مقاله (Poor English) تا ایراد نسبت به تئوری مقاله، ساختار بدنه مقاله تا نحوه ارائه جدول ها و شکل ها و نمودارها که به تنظیم فرمت مقاله مربوط می شود، هر داور نهایتا یا نظر منفی خود را به مجله اعلام می کند (reject) یا پذیرش آن را به رفع ابهامات تئوریک و اشکالات شکلی مقاله منوط نموده و برای سرویراستار مجله ارسال می کند.

طول مدت بررسی توسط داوران ارزیاب، بسته به ژورنال مربوطه می تواند از ۲-۳ ماه تا ۶-۸ ماه و یا چیزی بین این زمانها به طول بیانجامد. سرویراستار معمولا نظرات داوران را عینا برای نویسنده مقاله می فرستد و خواهان پاسخ به سوالات محتوایی و رفع ایرادات شکلی یعنی تنظیم فرمت مقاله طبق فرمت ژورنال می شود.

در اینجا، نویسنده باید موارد را پیگیری نموده و برای اصلاحات و اجرای نظرات داوران و اخذ پذیرش چاپ مقاله در ژورنال مورد نظر اقدام کند. این مراحل اهمیت زیادی دارند. اگر رفع ایرادات نظری و شکلی مقاله مورد قبول داوران و سر ویراستار مقاله قرار گیرد، سردبیر دستور چاپ مجله در شماره بعدی یا یکی از شماره های بعدی مجله را می دهد.

همانطور که در بالا گفته شد، تنظیم فرمت مقاله طبق فورمت ژورنال که به آن فرمت بندی (formatting) گفته می شود آخرین مرحله قبل از ارسال (submit) مقاله برای ژورنال است.

مبانی تنظیم فرمت مقاله طبق فرمت ژورنال

اهمیت تنظیم فرمت مقاله چیست؟

کسب اطمینان از اینکه فرمت بندی مقاله بطور صحیح با فرمت چاپ مجله مطابقت دارد، زمان و هزینه آماده سازی چاپ آن را کاهش می دهد. مقاله هایی که با الزامات فرمت بندی ژورنال مطابقت ندارند، به ویژه با از نظر اطلاعات صفحه عنوان ( title page) ، ساختار چکیده و سبک ارجاعات و اسنادات، اغلب بدون بررسی توسط داوران به نویسنده مسترد می شود، و این به طور بالقوه هفته ها وقت می گیرد تا مقاله مجددا توسط نویسنده سابمیت شود.

من از دستورالعمل های مجله برای تنظیم فرمت مقاله پیروی کرده ام. اما حالا نسخه فرمت بندی شده من کاملاً با مقالاتی که در نسخه های چاپی و آنلاین ژورنال منتشر شده تفاوت دارد. آیا باید آن را تغییر دهم تا ظاهر آن مانند مقاله های منتشر شده شود؟

خیر. الزامات تنظیم فرمت مقاله برای روند ارزیابی توسط داوران ممکن است با فرمت مقالات منتشر شده متفاوت باشد. به عنوان مثال، مجلات معمولاً از نویسنده می خواهند كه در نسخه های مقاله ارسالی برای فرآیند بازبینی و ارزیابی داوران، فاصله دوبل (double spacing) بین سطرها رعایت شود كه این امر باعث سهولت در بررسی متن می شود، اما مجله ممکن است در هنگام چاپ مقاله از تک فاصله (single spacing) در بین سطرهای مقاله جهت صرفه جویی در فضا استفاده كند.

لازم است که من در لیست ارجاعات انتهای مقاله ام ارجاعی به یک صفحه وب / گزارش دولتی / مقاله کاری / مقاله کنفرانسی داشته باشم، اما راهنمای ژورنال برای نویسندگان فقط نمونه هایی از نحوه فرمت بندی کتاب و مقالات ژورنالی ارائه داده است. حال چگونه باید ارجاع مورد نظرم را  فرمت بندی کنم؟

بهترین مکان برای شروع، بررسی شماره اخیر مجله و تلاش برای یافتن نمونه ای از ارجاع مشابه با ارجاع مورد نظرتان در یکی از مقالات آن است. اگر موردی را پیدا نکردید ، سعی کنید آن را طوری فرمت بندی کنید که مشابه یکی از نمونه های ارائه شده باشد.

در دستورالعمل های مجله هیچ گونه دستورالعملی در مورد قلم (فونت)، فاصله بین سطرها، مقدار حاشیه از دو طرف سطرها یا سایر موارد قالب صفحه وجود ندارد. چگونه باید متن مقاله خود را فرمت بندی کنم؟

در اینطور موارد رعایت سازگاری و سادگی ضروری است. خواندن فونتی که انتخاب می کنید باید آسان باشد، و قالب صفحات باید در تمام مقاله یکسان باشد. فونت Times New Roman با اندازه ۱۲ ، فاصله دوبل بین سطرها، حاشیه از دو طرف برابر ۱ اینچ و تورفتگی اول پاراگراف ها برابر نیم اینچ (با زدن کلید تب، نه کلید اسپیس) استانداردهای کاملاً پذیرفته شده ای هستند.

امیدواریم که این اطلاعات برای آماده سازی مقاله بعدی شما مفید باشد. در صورتی که به هر یک از خدمات زبان تخصصی، از ترجمه مقاله تا ویرایش مقاله، پارافریز مقاله یا بازنویسی کامل تا خدمات تنظیم فرمت مقاله طبق فرمت ژورتال یا همان فرمت بندی مقاله نیاز دارید، هم اکنون می توانید با پر کردن فرم ثبت سفارش، مقاله خود را برای ما ارسال کنید!

برخی از خدمات زبان تخصصی که ما ارائه می دهیم:

اگر این مطلب رو دوست داشتین لطفا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روی اینَماد کلیک کنید!

مشاهده نماد اعتماد الکترونیک
Close