هر سوالی دارید:

تلفن تماس 02166578184

آدرس ایمیل irnetcom@gmail.com

مدارک فنی دستگاه ها در حقیقت گواهی هویت آنها و جزئی جدایی ناپذیر از آنها به شمار می روند.

ایرنتکام ارائه دهنده خدمات ترجمه کاتالوگ و بروشور و مدارک فنی ماشین آلات و تجهیزات صنعتی؛ بومی سازی محصولات شرکتها در بازارهای جهانی

ترجمه کاتالوگ و ترجمه بروشور
که در: خدمات
خدمات ترجمه کاتالوگ و بروشور
IrNetCom
ترجمه کاتالوگ و بروشور، نگارش فنی و طراحی مانوال و بروشور چندزبانه برای ماشین آلات و محصولات ساخت داخل تخصص ماست. شرکتهای صنعتی، تجاری و خدماتی محترم، لطفا برای استفاده از این خدمات، فرم ثبت سفارش را پر کنید و کلیات پروژه خود را با ما در میان بگذارید. ما در اسرع وقت پاسخ می دهیم و بهترین راهکار ممکن و قیمت بهینه را پیشنهاد خواهیم کرد.
Thursday, August 31, 2017

ثبت سفارش

ترجمه کاتالوگ و ترجمه بروشور و نیز کتابچه راهنمای کاربری (User Manual) که بسته به مورد دفترچه راهنمای فنی (Technical Manual) نیز گفته می شود برای تمامی شرکت هایی که محصولات و خدمات خود را در بیش از یک کشور به فروش می رسانند بی نهایت ضروری و اجتناب ناپذیر است.

 کاتالوگ ها و دفترچه های راهنمای فنی همراه در زمره نخستین نقاط نماس مشتریان بالقوه با انواع مختلفی از محصولات، از لوازم خانگی گرفته تا آرایشی، تا ماشین آلات صنعتی و انواع خودرو و دستگاه های الکترونیکی می باشد که ارائه می شود. در این مقاله، ضمن آشنایی با تاریخچه نخستین کاتالوگ های تجاری جهان، فرایند سفارش ترجمه کاتالوگ و بروشور یا مانوال به یک موسسه ترجمه را مورد بررسی قرار می دهیم.

فهرست مطالب

اهمیت ترجمه کاتالوگ برای شرکتهای تولیدی و صنعتی، عمرانی و خدماتی

مدارک فنی دستگاه ها در حقیقت گواهی هویت آنها و جزئی جدایی ناپذیر از آنها به شمار می روند. ترجمه بروشور و کاتالوگ ، مانوال و هندبوک برای تولیدات ساخت داخل از اهمیت زیادی برخوردار است و بایستی با نهایت دقت و کیفیت انجام شود. زیرا طراحی زیبا و جذاب کاتالوگ چند زبانه هنگامی کامل می گردد که با یک ترجمه فنی مهندسی صحیح همراه باشد.

جای تعجب نیست که برند هایی که با چندین زبان با بازار های مختلف ارتباط برقرار می کنند، این واقعیت را درک کرده اند که صحبت کردن با زبان محلی در هر بازار امکان رقابت را برای آنان در سطح جهانی فراهم می کند؛ و چیزی بهتر از داشتن یک شریک ترجمه متخصص در موضوع که بتواند در دستیابی به این هدف کمک کند نیست.

از آنجایی که کاتالوگ، بروشور و مانوال ها در واقع نوعی رسانه ارتباطی هستند که به طور مستقیم بر روی درک افراد از محصول و بنابراین تجربه کاربر از محصول خریداری شده اثر می گذارند، لذا ترجمه کاتالوگ و بروشور و نیز دفترچه راهنمای کاربری و فنی باید با اهمیت استراتژیک در یک شرکت تلقی شود؛ زیرا کیفیت ترجمه با موفقیت فروش و رضایت مشتری رابطه مستقیم دارد.

ترجمه کاتالوگ و ترجمه بروشور

علاوه بر این، اشتباهات در ترجمه کاتالوگ و بروشور حتی ممکن است موجب چندین تأثیر منفی بر مشتری یا محصولات او شوند، مانند ایجاد سوانح در هنگام حمل و نقل یا استفاده غلط و نامناسب از یک محصول که ممکن است باعث ایجاد خطر جانی برای کاربر گردد. صرف نظر از شکست ارتباطی و تاثیر منفی که ضعیف بودن ترجمه کاتالوگ یا مانوال ممکن است در بر داشته باشد، یک چیز مسلّم است: تصویر آبرومندانه ای که از شرکت سازنده محصول در اذهان وجود دارد مسلما به خطر می افتد.

یک موسسه ترجمه حرفه ای و صلاحیتدار بر این دغدغه واقف است و به همین دلیل آماده است تا یک سری مراحل بررسی کیفیت را در سراسر پروژه های ترجمه کاتالوگ و بروشور و مانوال بکار گیرد تا اطمینان حاصل کند که اطلاعات ارائه شده در بروشور یک محصول به طور صحیح و دقیق در رابطه با محتوای زبان اصلی بوده و هدف از کاربری آن محصول به مصرف کننده نهایی منتقل شود.

 آنچه باید در هنگام سفارش ترجمه کاتالوگ و بروشور بدانید.

آیا کنجکاو هستید که بدانید یک موسسه ترجمه کارآمد و صلاحیت دار برای ترجمه کاتالوگ و بروشور چگونه کار می کند؟ اگر پاسخ مثبت است از شما دعوت می کنیم ذیلا به مواردی که یک موسسه ترجمه مجاز بطور مرحله ای برای اجرای ترجمه کاتالوگ و بروشور مورد تقاضای شما انجام می دهد نگاهی بیاندازید:

بررسی دقیق و پیشنهاد قیمت ترجمه کاتالوگ / بروشور

بر اساس تعداد کلماتی که باید ترجمه شود و منابع لازم پروژه، موسسه ترجمه یک پیشنهاد قیمت شامل محدوده کاری دقیق، از جمله زوج زبانی (زبان منبع و مقصد)،  زمان لازم برای تهیه فایل ترجمه، مهلت نهایی تحویل و در نهایت، بهای انجام کار تهیه و به مشتری ارائه می کند.

با این پیشنهاد قیمت، میزان کاری که بطور واقعی باید انجام شود کاملا برای مشتری روشن و به آسانی قابل فهم است. در مورد موسسات ترجمه، در جریان فرآیند ترجمه هیچ رویدادی پیش بینی نشده ای قاعدتا نباید وجود داشته باشد. چنین مراقبتی قبل از شروع پروژه، اطمینان لازم را در مشتری در رابطه با تناسب راه حل پیشنهادی موسسه  با تقاضای او ایجاد می کند.

طراحی دستورالعمل پروژه ترجمه کاتالوگ

پس از تصویب پیشنهاد قیمت توسط مشتری، یک مدیر پروژه به منظور پیشبرد خدمات مورد نظر مشتری به پروژه اختصاص خواهد یافت. این متخصص مسئولیت تمام بار مدیریتی پروژه ترجمه کاتالوگ فنی و ترجمه بروشور یا کتابچه راهنمای کاربری (مانوال) شما و از جمله مسئولیت تحویل فایلهای نهایی پروژه ترجمه در تاریخ توافق شده را بر عهده خواهد داشت.

از جمله مسئولیت های اصلی یک مدیر پروژه ترجمه می توان موارد زیر را ذکر کرد: ارزیابی دامنه پروژه؛ طراحی دستورالعمل های دقیق برای متخصصان مرتبط با کار؛ برنامه ریزی ترجمه با توجه به حوزه محتوای متن مبدا، زمان تحویل و برآورد آن؛ تخصیص متخصصان؛ نظارت بر فرایندها، منابع و پیشرفت کار؛ و تعامل با مشتری برای رفع موارد ابهام در حین ترجمه و گزارش وضعیت پیشرفت کار به مشتری.

 اجرای پروژه ترجمه

موسسات ترجمه ای که از تجربه فراوانی در ترجمه کاتالوگ و بروشور فنی و کتابچه راهنمای کاربری دستگاه ها برخوردارند، شبکه ای از شرکاء کاری مرکب از بهترین زبان شناسان را در اختیار دارند. این شبکه معمولا از طریق یک فرآیند جذب، غربالگری و انتخاب با به خدمت گرفتن زبان شناسان ساخته می شود.

اقدامات اصلی شرکت ها هنگام انتخاب مترجمان معمولا عبارتند از: انتخاب و بررسی رزومه مترجمان؛ یک آزمون برای ارزیابی توانایی حرفه ای مترجم در زبان منبع و زبان مقصد؛ و بررسی میزان هماهنگی وی با دستورالعمل ها و رعایت زمان تحویل (deadline) پروژه های ترجمه. سپس، این متخصصان – که بر اساس ملیت، زبان و تخصص طبقه بندی شده اند- مستمرا با تجزیه و تحلیل عملکردشان و میزان سازگاری محتوای ترجمه تحویل شده با محتوای متن اصلی ارزیابی می شوند.

توجه! کیفیت کار مترجمان، نکته ای است که باید هنگام انتخاب همکاران مترجم باید عمیقا ارزیابی شود. بنابراین، در هنگام انتخاب یک موسسه ترجمه برای اجرای پروژه ترجمه کاتالوگ فنی و بروشور یا مانوال دستگاه هایتان برای پرسش از جزئیات مربوط به صلاحیت زبان شناسان موسسه مورد نظر تردید به خود راه ندهید.

تحویل محتوای ترجمه کاتالوگ در مهلت توافق شده

کار با درک از اینکه که مهلت نهایی مشتری تغییر ناپذیر است، موسسه های حرفه ای که ترجمه کاتالوگ و ترجمه بروشور یا کتابچه فنی کاربر را انجام می دهند، از فرایندها و فناوری هایی برای کاهش خطرات و حصول اطمینان از اینکه که هیچگونه رویداد غیرمنتظره ای مهلت نهایی تحویل محتوا به مشتری را تحت تاثیر قرار نخواهد داد استفاده می کنند.

پشتیبان گیری در زمان واقعی از فایل ها در طی فرآیند ترجمه و ذخیره سازی آنها در یک محیط امن از کل تاریخچه اولویتهای پروژه مشتری مثال هایی از این اقدامات احتیاطی هستند. علاوه بر این، پیگیری مدیریت پروژه، مشتری را از نیاز به مدیریت همزمان چندین فروشنده بی نیاز می کند و تضمین می کند که فعالیت ها به وجهی قابل پیش بینی، سازمان یافته و به موقع انجام می شود.

۵- ثبت کردن اولویت ها و ترجیحات مشتری

با استفاده از ابزار ترجمه، امکان ایجاد و ذخیره یک پایگاه داده با حافظه ترجمه برای پروژه مشتری وجود دارد. حافظه ترجمه امکان استفاده مجدد از ترجمه های قبلی را می دهد که منجر به کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و هماهنگی اصطلاحات و ساختار بین ترجمه ها می شود. بعلاوه، امکان ایجاد واژه نامه مخصوص مشتری وجود دارد که مرکب از واژه های پیچیده و تکرار شونده متون ارجاعی مشتری می باشد.

با استفاده از این اقدامات، می توان منحنی سرعت یادگیری سیستم نسبت به ترجیحات مشتری افزایش داد. لازم به ذکر است که این مزیت ها تنها زمانی امکان پذیر است که موسسه خدمات ترجمه انتخابی از فرایندها و فن آوری هایی که ایجاد چنین “منافعی” را برای شرکت کارفرما تضمین می کند استفاده کند.

تاریخچه تصویری کاتالوگ

ریشه شناسی: کلمه کاتالوگ از انگلیسی میانه متاخر، و آن نیز از فرانسه کهن، سپس از لاتین متاخر از واژه katalogus ، و آن نیز از واژه یونانی katalogos ، از ریشه katalegein به معنای “انتخاب یا ثبت نام کن” می باشد.

تا جایی که به خاطر می آوریم ، کاتالوگ همواره بخشی حیاتی از تجربه خرید بسیاری از ما بوده است. کاتالوگ ها چنان در زندگی روزمره ما ریشه دوانده اند که به راحتی فراموش می کنیم که آنها تاریخ بسیار غنی و جالبی دارند.

براستی اولین کاتالوگ چرا ایجاد شد؟ چه نوع روندها و گرایشهایی در زمینه کاتالوگ در آن بوجود آمد و سپس منسوخ شدند؟ چگونه کاتالوگ به شکل فعلی درآمد؟ اگر مایلید اطلاعات جالبی در باره کاتالوگ ها بدست آورید، با ما در ادامه مطلب همراه شوید. در این مقاله ما تاریخچه کاتالوگ را روایت می کنیم، و در ضمن آن نمونه هایی از کاتالوگ ها را که در زمان خود حاوی ویژگیهای منحصر بفردی بوده اند را ارائه می دهیم.

اولین کاتالوگ در قرون وسطی منتشر شد

اولین کاتالوگ در سال ۱۴۹۸ توسط آلدوس پایوس مانوتیتوس (۱۴۴۹ –۱۵۱۵) در شهر ونیز ایتالیا منتشر شد. اختراع ماشین چاپ توسط گوتنبرگ در همان قرن (۱۴۴۰) راه را برای مانوتیتوس که شیفته انتشار آثار فلسفه و ادبیات کلاسیک یونانی و لاتین بود باز کرد.

بنابراین “شرکت چاپ آلدین پرس” را در ۱۴۹۵ در شهر ونیز تاسیس و با ابداع نخستین کتابهای جیبی، بسیاری از این دست کتابها را در قطع جیبی چاپ کرد. وقتی آلدوس می خواست کتابهایش را به اهالی ونیز معرفی کند، اسامی همه انها را در برگه ای به تعداد زیاد چاپ و در شهر ونیز توزیع کرد، و به این ترتیب اولین کاتالوگ بوجود آمد.

ترجمه کاتالوگ | آلدوس پایوس مانوتیتوس (1449/1451 –1515)

اما تنها ۲۰۰ سال بعد بود که شرکت های تولید بذر و نهال دومین قدم را در مسیر تکامل کاتالوگ برداشتند.

در سال ۱۶۶۷، یک باغدار انگلیسی بنام ویلیام لوکاس کاتالوگی برای مشتریان خود منتشر کرد که نام و قیمت بذرهای تولیدی خودش را در آن درج کرده بود. سپس این روند به مستعمره های آمریکا رفت و ویلیام پرینس که او نیز باغذار و مالک “نهالستان پرینس” بود، كاتالوگ نهال درختان میوه خود را در سال ۱۷۷۱ منتشر كرد.

ترجمه کاتالوگ | صفحه ای از کاتالوگ عمده فروشی نهالستان پرینس، 1843.

صفحه ای از کاتالوگ عمده فروشی نهالستان پرینس، ۱۸۴۳٫

بنجامین فرانکلین مفهوم سفارش پستی را اختراع کرد.

اکثر مردم بنجامین فرانکلین را با آزمایش بادبادک برقگیر یا اختراع میله برقگیرش می شناسند. اما فرانکلین  در سال ۱۷۴۴ ، کسب و کار سفارش پستی را نیز ابداع کرد.

فرانکلین کاتالوگی را با نام “کاتالوگ کتابهای برگزیده و ارزشمند”، متشکل از حدود ۶۰۰ جلد، در باره اکثر رشته ها و علوم را منتشر کرد. در صفحه آغازین این کاتالوگ، شرایط فروش کتابهایی که عرضه کرده بود به وضوح شرح داده شده است:

ترجمه کاتالوگ | صفحه اول کاتالوگ کتابهایی که در چاپخانه بنجامین فرانکلین فروخته می شد.

صفحه اول کاتالوگ کتابهایی که در چاپخانه بنجامین فرانکلین فروخته می شد.

مهمترین اثر ابداع فرانکلین این بود که امکان خرید کتابهای او را بدون مراجعه به مغازه برای مردم فراهم کرد. در کاتالوگ فرانکلین آمده است: “افرادی که در نواحی دور دست زندگی می کنند ، با ارسال سفارشات و پول خود به بی. فرانکلین، می توانند به همان عدالت و انصافی تکیه کنند که گویا شخصا در این فروشگاه حضور به هم رسانده اند.” فرانکلین راه را برای مشاغلی که ذیلا گفته می شود هموار کرد:

حدود دهه ۱۸۳۰ بود که کاتالوگ های سفارشات پستی بیشتر مورد قبول واقع می شوند. و به گفته وندی وولوسون “اولین بنگاه هایی که سفارش پستی را به معنای امروزی پذیرفتند ، بذرفروش ها و نهال فروش ها بودند.”

برای اینکه درک بهتری از طراحی کاتالوگ محصولات درجه یک بدست آوریم، یک جستجوی سریع در سایت Pinterest مجموعه ای عالی از کاتالوگ های بذر های عالی را نشان می دهد. اگر به آثار گذشتگان علاقه مندید، مرور آنها بسیار جالب است. یک نمونه کاتالوگ سفارش پستی که هم امروز نیز انتشار آن ادامه دارد، کاتالوگ کتاب آبی تیفانی و شرکا است که اولین بار در سال ۱۸۴۵ منتشر شد:

ترجمه کاتالوگ | صفحاتی از کاتالوگ کتاب آبی تیفانی و شُرکا، 1845.

صفحاتی از کاتالوگ کتاب آبی تیفانی و شُرکا، ۱۸۴۵

و در سال ۱۸۶۱ ، پریس-جونز یکی از اولین کسانی بود که با سفارش پستی در مقیاس وسیع فروش کرد. وی که کار خود را به عنوان یک شاگرد مغازه آغاز کرده بود ، کارش به اونجا رسید که تبدیل به یک میلیونر شد و ۴۰۰۰ کارگر زیر دستش کار می کردند و ۲۵۰۰۰۰ مشتری داشت.

به گفته دیوید پوگ ، مورخ “وی لباس زیر ملکه ویکتوریا را تهیه می کرد – که از جنس پارچه با بافت بسیار نرم دوخته می شد.”

ترجمه کاتالوگ | جلد کاتالوگ سال 1933 از پریس جونز، منتشره در نیوتاون

جلد کاتالوگ سال ۱۹۳۳ از پریس جونز، منتشره در نیوتاون

یک نمونه دیگر از کاتالوگ های اولیه، کاتالوگ میمه دمورست است. او متعهد شده بود که هر چیزی را از سنجاق گرفته تا پیانو برای مشتریانش حمل کند.

ترجمه مجله | ماهنامه مصور Demorest و کاتالوگ آینه مد، متشره توسط خانم میمه دمورست، آوریل 1865

ماهنامه مصور Demorest و کاتالوگ آینه مد، متشره توسط خانم میمه دمورست، آوریل ۱۸۶۵

صنعت مدرن سفارش پستی

جالب است بدانید خیلی از آمریکایی ها روز هجدهم اوت را به عنوان “روز ملی کاتالوگ و سفارشات پستی” جشن می گیرند. چرا؟ چون در ۱۸ آگوست ۱۸۷۲ اولین کاتالوگ بازرگانی مونتگومری وارد تولید شد. و در حالی که بسیاری از مشاغل قبلاً کاتالوگ سفارشات پستی داشتند و منتشر می کردند، این آقای هاردآرون مونتگومری وارد بود که به دلیل تهیه اولین کاتالوگ سفارشات پستی برای عموم مردم اعتبار کسب کرد. تا سال ۱۹۰۴، بیش از ۳ میلیون مشتری در لیست سفارشات پستی او بودند.

ترجمه کاتالوگ | جلد کاتالوگ مونتگومری وارد، 1875

جلد کاتالوگ مونتگومری وارد، ۱۸۷۵

چندی بعد ، یک بازیگر بزرگ دیگر وارد میدان کاتالوگ شد. موسسه هما کر شِلِمِر که توسط  آلفرد هماکر در سال ۱۸۴۸ در شهر نیویورک تاسیس شد اولین کاتالوگ خود را در سال ۱۸۸۱ منتشر کرد. این شرکت یکی از اولین تجارت های هنوز فعال در زمینه سفارشات پستی است.

ترجمه کاتالوگ | اولین کاتالوگ مصورهماکر شِلِمِر، 1881

اولین کاتالوگ مصورهماکر شِلِمِر، ۱۸۸۱

به دلیل موفقیت ، مفهوم سفارش پستی بسیار سریع همه جاگیر و گسترده می شد. ریچارد سیرز اولین کاتالوگ شرکت سیرز – ریبوک و شرکا را در سال ۱۸۹۴ منتشر کرد. وی بر روی جلد یکی از اولین کاتالوگهایش، مدعی شد که شرکت سیرز”ارزانترین بنگاه تأمین در سرتاسر زمین” است.

ترجمه کاتالوگ | جلد کاتالوگ شرکت سی یرز- ریباک و شرکا، 1894

جلد کاتالوگ شرکت سی یرز- ریباک و شرکا، ۱۸۹۴

ترجمه کاتالوگ | صفحات 92 و 93 از کاتالوگ کریسمس شرکت سی یرز، 1957

صفحات ۹۲ و ۹۳ از کاتالوگ کریسمس شرکت سی یرز، ۱۹۵۷

ظهور مراکز خرید و کاتالوگ های رایگان

پس از جنگ جهانی دوم ، جمعیت در حومه شهرهای ایالات متحده به سرعت افزایش یافت و عصر جدیدی از مصرف گرایی آغاز شد. همانطور که لیزابت کوهن نوشته است: در نیمه دوم قرن بیستم ، مراکز خرید به یک نوع جامعه جدید برای ساکنان پراکنده حومه شهر تبدیل شد (تا در آنها خود را در هیئت یک جامعه ببینند و بازیابند).

در این دوره بود که – در سال ۱۹۶۳ – J.C. Penney اولین کاتالوگ خود را منتشر کرد. در حالی که شرکت های سفارش پستی فقط کاتالوگ هایی برای انتشار در سطح عموم داشتند ، شرکت J.C. Penney یکی از اولین بنگاه های تجاری بود که از کاتالوگ به عنوان یک کانال مکمل فروش در محلهای استقرار خود استفاده کرد زیرا امکان سفارش را برای بازدید کنندگان هنگام بازدید از فروشگاه های خود فراهم کرد.

ترجمه کاتالوگ | صفحات 14 و 15 از کاتالوگ کریسمس، شرکت جی.سی. پنی، 1966

صفحات ۱۴ و ۱۵ از کاتالوگ کریسمس، شرکت جی.سی. پنی، ۱۹۶۶

در سالهای بعد، کاتالوگ به یکی از اصلی ترین ابزارهای تبلیغات مستقیم تبدیل شد. بسیاری از شرکت ها تجارت خود را از طریق نشر کاتالوگ گسترش دادند. به عنوان مثال، در سال ۱۹۸۲ ، فروش از طریق کاتالوگ  ۵۵٪ از فروش سالانه ۷ میلیون دلاری شرکت راز ویکتوریا را تشکیل می داد.

مثال دیگر، گروه J.Crew است که یک رشد انفجاری ۲۵ تا ۳۰ درصدی فروش سالانه را در اواسط دهه ۱۹۸۰ گزارش کرد.

ترجمه کاتالوگ | جلد کاتالوگ بهاره شرکت J.Crew، بهار 1988

جلد کاتالوگ بهاره شرکت J.Crew، بهار ۱۹۸۸

پس از یک دوره انحطاط سریع ناشی از رکود اقتصادی، کاتالوگ ها هنوز هم یک کانال ارزشمند برای ارتباط با مشتریان بالقوه و بالفعل هستند.

طبق گزارش انجمن بازاریابی مستقیم  DMA، تعداد کاتالوگهایی که در سال ۲۰۰۷ پست شدند به اوج خود رسید. سپس، رکود بزرگ اقتصادی باعث شد خرده فروشان بودجه کاتالوگ را کاهش دهند. به طور همزمان، افزایش فروش آنلاین و بازاریابی باعث شد که چاپ کاتالوگ زائد به نظر برسد.

با این حال، DMA تأکید می کند که کاتالوگ چاپی نمرده است. در اینجا به نقل چند آمار جالب از گزارش این انجمن در مورد کاتالوگها می پردازیم:

  • ۳۰٪ از افراد شرکت کننده در یک نظرسنجی گزارش دادند كه اخیراً یك كاتالوگ آنها را به سمت خرید آنلاین سوق داده است.
  • مردم کاتالوگ را جالب ترین نوع نامه استاندارد تبلیغی می دانند – که حتی به میزان ۳۱٪ از لحاظ تاثیر از روزنامه ها و مجلات پیشی گرفته اند.
  • علیرغم کاهش ۴٫۵ درصدی کاتالوگهای پست شده، روی هم رفته ۲۳ درصد افزایش پاسخ داشته است.

شرکت کنندگان در نظر سنجی، بطور  خلاصه کاتالوگ مدرن را به عنوان “یک ابزار تعامل برجسته ، تقویت کننده برند و یک فشار آنلاین قوی” عنوان کرده اند.

کاتالوگ، یک الهام بخش عالی

کاوش در نمونه کاتالوگ های قدیمی و کسب و کارهای نخستین سفارشات پستی برای ما جالب و لذت بخش بود و واقعاً به ما کمک کرد تا درک بهتری از کاتالوگ و تاریخچه آن داشته باشیم.

حالا که به سابقه و اهمیت کاتالوگ بیشتر پی بردیم، خوب است آن دسته از شرکتها و موسساتی که کالاها و خدمات خود را به کشورها و بازارهای جهانی صادر می کنند به موضوع ترجمه کاتالوگ و ترجمه بروشور اهمیت بیشتری داده و سعی کنند آنها را با طراحی هرچه بهتر و ترجمه ای هر چه دقیتر و شیواتر تهیه کنند. امیدواریم این پست برای شما خواننده عزیز روشنگر و لذت بخش بوده باشد. لطفا نظرات خود را در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول در باره خدمات ترجمه کاتالوگ و بروشور

محدودیت موضوعی وجود ندارد. ترجمه هر نوع کاتالوگ فنی و تخصصی اعم از کاتالوگ ماشین آلات و تجهیزات یا هر نوع محصولات و خدمات از فارسی به انگلیسی و سایر زبانها و از زبانهای بین المللی به فارسی توسط موسسه ایرنتکام امکانپذیر است.

بله. نفرات تیم مترجمان فنی ایرنتکام زبده، متبحر و مجرب با تحصیلات آدمیک در رشته های گوناگون فنی- مهندسی و سابقه کار عملی در سایت های کارخانجات و پروژه های عمرانی می باشند.

خدمات ترجمه کاتالوگ، بروشور و مانوال شامل ترجمه متن اصلی سفارش به فارسی یا انگلیسی و سایر زبانهای بین الملی می باشد. همچنین امکان طراحی و بازسازی صفحه بندی آنها طبق فرمت سند اصلی وجود دارد که در هنگام سفارش می توانید این گزینه را نیز انتخاب نمایید. هزینه های مربوطه در ردیف جداگانه ای در فاکتور خدمات قید خواهد شد.     

برای آگاهی از هزینه ترجمه کاتالوگ، بروشور و مانوال، لطفا به صفحه تعرفه ها از منوی بالا مراجعه فرمایید.

هزینه های طراحی کاتالوگ، بروشور، مانوال و هندبوک بسته به نرخ های طراحی، صفحه بندی، طراحی جلد در هنگام سفارش قطعی محاسبه و در قرارداد ترجمه ذیل بند خدمات طراحی قید می شود.

همچنین می توانید برای استفاده از بسته های اعتباری خدمات ترجمه فنی و تخصصی به فروشگاه ایرنتکام مراجعه فرمایید.

برای سفارش ترجمه کاتالوگ و بروشور، نگارش فنی و طراحی مانوال چندزبانه ماشین آلات و محصولات ساخت داخل لطفا با کلیک بر روی کلید زیر فرم ثبت سفارش را پر و ارسال کنید.

برخی از خدمات ترجمه متون فنی و صنعتی که موسسه ایرنتکام ارائه می دهد:

اگر این مطلب رو دوست داشتین لطفا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بذارید.

28 thoughts on “ترجمه کاتالوگ و بروشور”

  1. سلام و وقت بخیر. ببخشید یه سوالی درباره ترجمه کاتالوگ داشتم. میخواستم بدونم که هزینه ترجمه کاتالوگ و بروشور از زبان آلمانی به انگلیسی حدودا چقدر میشه؟

    1. سلام. یک کاتالوگ می تونه از ۱ صفحه تا ۱۰۰۰ صفحه باشه و در داخل صفحات هم با فشردگی های مختلف مطلب داشته باشه. بنابر این پروژه هایی که تعداد کلماتشون مشخص نیست بدون بررسی فیزیکی قابل ارزیابی نیستند. حداقل باید فایل کاتالوگ مورد نظرتون رو داشته باشیم تا بتونیم ارزیابی دقیقی از نظر قیمت و زمان تحویل ترجمه کاتالوگ خدمتتون اعلام کنیم.

    1. سلام. بله. اگر مقدار مطالب کاتالوگ و بروشور که در نظر دارید ترجمه کنید در حد قابل انجام فوری باشه مسلما انجام میشه ولی اگر قرار باشه که مثلا یک کاتالوگ در ابعاد یک کتاب باشه و محصولات زیادی توش معرفی شده باشه قطعا زمان خودش رو می بره و ترجمه فوری در باره اش موضوعیتی نداره.

    1. سلام ترجمه کاتالوگ و بروشور و مانوآل ماشین آلات و تجهیزات به ۱۲ زبان اصلی بین المللی در موسسه ایرنتکام انجام میشه.

  2. سلام. من یک محتوایی دارم که حالت تبلیغاتیه حالا نمیدونم اسمشو میتونم کاتالوگ بزارم یا نه. این امکان هست که نمونه محتوا رو از طریق صفحات اجتماعی براتون ارسال کنم و شما هزینه و هر چی که نیاز هست رو بهم بگید؟

    1. سلام. بله می تونید از طریق واتساپ پستیبانی مشتریان موسسه به شماره ۰۹۹۰۷۳۸۳۵۰۰ ارسال فرمایید.

    1. سلام. به دلیل اینکه انواع کاتالوگ و بروشور و مانوال در رشته های و به زبانهای مخنلف وچود دارد و پیچیدگی های فنی – تخصصی آنها متفاوت است. تعیین قیمت ترچمه هر یک از آنها تنها پس از رویت و بررسی کارشناسی امکانپذیر است.

    1. سلام. برای ترجمه کاتالوگ لیست قیمت مصداق ندارد. به دلیل اینکه انواع کاتالوگ و بروشور و مانوال در رشته های و به زبانهای مخنلف وچود دارد و پیچیدگی های فنی – تخصصی آنها متفاوت است. تعیین قیمت ترچمه هر یک از آنها تنها پس از رویت و بررسی کارشناسی امکانپذیر است.

  3. سلام. من یک سری شکل و شمایل دارم که در کاتالوگم استفاده کردم پایین این شکل ها ی سری لغت استفاده کردم . برای ترجمه کاتالوگ شما این شکل ها رو شما ترجمه می کنید؟

    1. بله. در ترجمه کاتالوگ به انگلیسی در صورتی که مشتری بحواهد از وآژگان خاصی برای ترجمه زیرنویس عکسها استفاده کند می تواند آنها را در فایل ورد جداگانه ای نوشته و برای ما ارسال کند تا در ترجمه کاتالوگ مورد استفاده قرار گیرد.

  4. سلام. من یکی از همکارام بهم گفت که بهتره برای شرکتم از ترجمه بروشور استفاده کنم منظور از ترجمه بروشور همون کاتالوگ هستش؟ یا کاملا با همدیگه تفاوت دارند؟

    1. سلام. بله کاتالوگ و بروشور با هم تفاوت دارن اگرچه کاربرد اصلی هر دو تبلیغات هست.

  5. سلام. ببخشید استاد ما بهمون یک کاتالوگ داده که باید ترجمش کنیم .متن هم در مورد واکسن سینوفارم هست. حالت بروشور میمونه . نمره خوبی هم داره . شما اینجور کاتالوگ های دانشجویی رو هم ترجمه میکنید تا سفارش بدم ی فقط ترجمه کاتالوگ شرکت شما انجام میدید؟

    1. سلام. فرقی نداره. ترجمه کاتالوگ از هر نوع که باشه در موسسه ایرنتکام انجام میشه.

  6. سلام . من برای شرکتم میخوم برندسازی انجام بدم که نیاز به ترجمه کاتالوگ دارم . آیا ترجمه کاتالوگ که انجام میدید گارانتی و ضمانت هم دارند یا بعد از تحویل ترجمه دیگه ضمانت قبول نمی کنید؟

    1. سلام. بله ترجمه کاتالوگ تخصصی به ۱۲ زبان اصلی بین المللی با ضمانت دائم انجام می شود. اما طبعا مطالبی که به آن اضافه کنید شامل هزینه خواهد بود.

    1. سلام. بله ترجمه کاتالوگ فارسی به عربی و به ۱۲ زبان اصلی بین المللی توسط موسسه ایرنتکام انجام می شود.

    1. سلام. باید در سایت ثبت نام کیند و فرم ثبت سفارش رو پر کزده و خدمات ترجمه کاتالوگ رو انتخاب کنید و فایل کاتالوگ رو برای ما ارسال کنید تا بررسی و ارزیابی و قیمت گذاری شود. چون به زمینه تخصصی کاتالوگ هم بستگی داره. زبان مقصد هم مطرح هست. قیمت ترجمه کاتالوگ از فارسی به انگلیسی با ترجمه کاتالوگ فارسی به روسی متفاوت است و مینطور به زیان های دیگر. اگر کاتالوگ شما از نوع چاپی هست می تونید اون رو حصورا به آدرس موسسه بیارید یا اینکه با پست سفارسی برای ما بفرستید تا ارزیابی یا قیمت گذاری بشه.

  7. سلام. من برای یک کنفرانس احتیاج به ترجمه یک بروشور دارم چند روز قبل از کنفرانس باید باهاتون هماهنگ کنم؟

    1. سلام. بستگی به حجمش داره. یعنی اینکه مقدار مطالبش چقدره. حداقل یک هفته قبل برای بررسی ارسال بفرمایید.

  8. سلام. وقتتون بخیر. من صاحب ی کسب و کار کوچیکی هستم که میخوام برند سازی کنم و برند خودمو داشته باشم . ترجمه کاتالوگ و بروشوری که انجام میدید رو برای شروع برندسازی خودتون طرحیش میکنید؟ یعنی ترجمه و طراحی ؟ یا فقط ترجمه خالی انجام میشه؟ تیم دارید؟

    1. سلام. ببینید، برند سازی فعالیتی هست که برای شناساندن یک کسب و کار تحت یک نام تجاری انحصاری مشخص انجام میشه. بعد با انواع روش های تبلیغاتی اون نام تجازی رو برای جامعه جا می اندازن. مثلا فرض کنید کلمه ساندیس یک برند هست که اولین با شرکت مربوطه این اسم رو برای محصول اب میوه با قوطی مقوایی طراحی کرد. بعد از اینکه این اسم تجاری با انواع کمپین های تبلیغاتی برای جامعه جا افتاد، از اون به بعد دبگه مردم همه قوطی های اب میوه رو با اسم ساندیس می شناسن حتی اگر تولید شرکت اولیه نباشه.
      حالا اگر شما برای یک محصول یا حتی نام تجاری شرکتتون نیاز به کلمه برند دارید ما می تونید به شما کمک کنینم و اون اسم رو برای شما بسازیم طوری که قابلیت تبلیغ و جا افتادن در جامعه رو داشته باشه. بعد هم ترجمه مطالبش به ۱۲ زبان انگلیسی رو می تونیم انجام بدیم. مثلا برای طراحی و ترجمه کاتالوگ شرکت به انگلیسی یا ساخت ویدئو به زبانهای بین المللی برای کمپین های تبلیغاتی و غیره. امیدوارم این توضیحات کافی باشه. ولی اگر سوال دیگه ای هم در این رابطه داشتین در خدمت هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روی اینَماد کلیک کنید!

مشاهده نماد اعتماد الکترونیک
Close